Karta som med röd fyrkant ramar in Knäppingsborgsgatan, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Äldre kvinna överfallen och rånad.

Knäppingsborgsgatan, Norrköping, Östergötlands län

18.37 samtal till polisen från en person som anmälde att en nära anhörig, kvinna i 90-årsåldern hade blivit överfallen och rånad vid 17.30-tiden på Knäppingsborgsgatan.

Polisen åkte och sammanträffade med den drabbade kvinnan som berättade att hon har blivit omkullknuffad utomhus när hon gick på Knäppingsborgsgatan 55. I samband med att hon blev omkullknuffad blev hon bestulen på sin väska som innehöll kontanter, mobiltelefon, nycklar med mera.

Polisen har påbörjat en utredning om rån och kommer att undersöka brottsplatsen och söka efter spår och om det går att hitta några föremål med koppling till brottet. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polisen är angelägen om att få kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser från området omkring Knäppingsborgsgatan 55 vid 17-17.30-tiden. Alla iakttagleser om misstänkta personer kan vara av stort värde. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Mest läst av andra