Karta som med röd fyrkant ramar in Tannefors, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri Misstänkt drograttfyllerist stoppades efter olyckor.

Tannefors, Linköping, Östergötlands län

10.41 en anmälare ringde till polisen om att en viss bil setts köra in i en stolpe i Tannefors och sedan lämna platsen.

10.44 två polispatruller åker mot området för att leta efter bilisten. Ytterligare inringare anmäler att de krockat med samma bil.

10.57 ytterligare inringare ringer och berättar att den aktuella bilen finns på en viss adress i Tannefors.

11.07 polisen har nu påträffat och tagit kontroll över den aktuella bilen och dess förare. Föraren verkar drogpåverkad och mår inte bra varför ambulans beställs till platsen.

11.31 bilföraren, som är en man i 65-årsåldern, förs till sjukhus med ambulans. Vid närmare undersökning av den väg mannen verkar ha kört uppstår misstankar om att mannen kan ha kört ner ett staket samt varit inne i en trädgård och vänt med bilen.

En polispatrull följer med ambulansen till sjukhuset för att ta prover för att mannens eventuella drogpåverkan ska kunna utredas. Mannen är initialt misstänkt för drograttfylleri. Fler brottsrubriceringar kan tillkomma. Förutom en sårskada i huvudet på den misstänkte verkar ingen person vara skadad.

 

 

Polisen Östergötland

Mest läst av andra