Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Tornby, Linköping, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Tornby, Linköping, Norrköping, Östergötlands län

06:50 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits och omhändertagits.

22.42 Polisen, räddningstjänsten och ambulans larmades till E4:an i höjd med Tornby utanför Linköping efter att en bil kört av vägen. Det fanns tre personer i bilen som enligt de första uppgifterna inte ska ha blivit allvarligt skadade. Polisen har utfärdat en anmälan om vårdslöshet i trafik mot den person som körde.

00.55 Polisen fick ett larm om en brand på ett hotell i Norrköping. På plats kunde de konstatera att det förmodligen börjat brinna i ett av rummen. Polisen hörde vittnen, spärrade av rummet för en teknisk undersökning och inledde en förundersökning om mordbrand.

Polisen välkomnar tips från allmänheten. Antingen genom att ringa 114 14 eller genom polisens hemsida där det också går att vara anonym. Se länken längst ner.

02.09 Polisen fick in ett larm om en försvunnen kvinna i 70-årsåldern. Hon skulle ha lämnat hemmet och vara förvirrad. Polisen inledde sökandet efter henne och en nattpatrull inom hemtjänsten hittade henne efter en timma och kunde föra henne tillbaka till boendet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra