Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötlands Län, Norrköping, Finspång, Sportvägen, Östergötland, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Sammanfattning Kväll

Östergötlands Län, Norrköping, Finspång, Sportvägen, Östergötland, Östergötlands län

Ett kvällspass med förhållandevis måna inkommande ärende till Polisens ledningscentral. C.a 170 händelser har inkommit beträffande Jönköpings och  Östergötlands län. De flesta ärenden har varit av rutinkaraktär. 22 personer har frihetsberövats med anledning av fylleri och ordningsstörningar. 2 män är gripna för brott och brottsrubriceringen är hot och våld i relation. Norrköping och Finspång har varit brottsplats där gärningspersonerna gripits. Ingen av de gripna är i nuläget anhållen.

KL 19.46 Norrköping Sportvägen. Inbrott i villa. Gärningspersonerna har troligen berett sig tillträde till fastigheten genom ett sovrumsfönster, detta har brytmärken. Okänt tillgrepp. Brottet har genomförts under dagen. Platsundersökning kommer ske under morgondagen. Iakttagelser är av intresse för polisen.

 

Mikael Ehne// Vakthavande befäl

Polisen Östergötland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra