Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötlands Län, Holmtorpsvägen, Saltängsbron, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Östergötlands Län, Holmtorpsvägen, Saltängsbron, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. Tre har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inbrott i Norrköping

00:16 Polisen fick ett larm om pågående inbrott på Holmtorpsvägen i Norrköping. Det var byggarbetsplats där två personer bröt sig in genom staketet. Polispatrullerna lyckasdes säkra området och dessutom gripa två misstänkta gärningsmän på platsen. Brottplatsen dokumenterades och det utfördes också en husrannsakan i de misstänktas bil.

Misshandel på Saltängsbron

02:00 Polisen kallades till Saltängsbron i Norrköping med anledning av en misshandel. En man hade blivit slagen i huvudet av en okänd gärningsman med ett tillhygge och svimmat av. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Polisen åkte med men kunde inte under natten förhöra offret.

Patrullen skrev en anmälan om misshandel.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra