Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Östergötlands Län, Linköping, Norrköping, Jönköpings Län, Östergötland, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Östergötland och Jönköping

Jönköping, Östergötlands Län, Linköping, Norrköping, Jönköpings Län, Östergötland, Östergötlands län

Polisen i Östergötland och Jönköping har hanterat strax över 140 ärenden under natten. Sammanlagt har 36 personer tillfälligt omhändertagits på grund av berusning, ordningsstörning eller för kroppsbesiktning.

Händelser i urval:

Östergötlands län

22.53 Centrala Linköping. En kille i nedre tonåren blir rånad på sin jacka. Gärningsmannen, en några år äldre kille, grips i närheten. Ingen skadades vid brottet och det finns även vittnen till händelsen.

23.07 Centrala Norrköping. En man grips efter att ha misshandlat en ordningsvakt. Den misstänkte låstes in i arrest för att kunna förhöras så snart som möjligt. Ordningsvakten blev inte allvarligt skadad.

Jönköpings län

01.08 Spånhults vandrarhem. Kraftig rökutveckling i byggnaden. En man är misstänkt för allmänfarlig vårdslöshet och polisen kommer att göra en brottsplatsundersökning för att försöka utröna vad som hänt.

03.22 Centrala Jönköping. En misshandlad och blodig man hittas och körs med ambulans till sjukhus. En misstänkt gärningsman hittas i närheten och grips. Polisen har lokaliserat brottsplatsen, som är inomhus, och spärrat av den i avvaktan på en teknisk undersökning.

Polisen Östergötland

Mest läst av andra