Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköpings Län, Aneby, Vetlanda, Torpa, Östergötlands Län, Motala, Östergötland, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt från kl 22.00 till kl 05.00 av händelser i Östergötland och Jönköpings län

Jönköpings Län, Aneby, Vetlanda, Torpa, Östergötlands Län, Motala, Östergötland, Östergötlands län

Regionledningscentralen i polisregion Öst har sedan kl 22 hanterat ca 65 händelser. Inga allvarligare brott eller händelser har kommit till polisens kännedom. De ärenden som har hanterats har varit av rutinkaraktär.

Noterbart:

JÖNKÖPINGS LÄN

I Aneby vid 23-tiden så skedde ett inbrott i en industrifastighet samt ett antal inbrott i bilar i anslutning till denna. På platsen kunde polisen gripa en man f.85 misstänkt för brotten.

I Vetlanda vid 01.55 tiden inkom larm från en butik på Lemnhultsvägen. När polisen kom till platsen kunde vi konstatera att det skett ett tillgrepp av motorsågar.

I Jönköping vid Torpa skedde vid 03.14 tiden ett inbrott i en restuarang. På plats kunde man konstatera att okända gärningsmän tillgripit alkohol och porslin.

ÖSTERGÖTLANDS LÄN

I Motala i Mariebergsområdet upptäcktes det vid 22.30 tiden inbrott i två villor.

Oklart vad som tillgripits, avspärrat i avvaktan på teknisk undersökning.

I övrigt så har det varit en relativt lugn natt för RLC Öst.

Polisen Östergötland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra