Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Nygårdsvägen, Linköping, Kyrkogatan, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett sammandrag av nattens polisverksamhet.

Östergötland, Nygårdsvägen, Linköping, Kyrkogatan, Östergötlands län

06.30 polisen har sedan midnatt hanterat ett 25-tal ärenden i polisområde Östergötland. Ingen person har gripits eller omhändertagits, men tre har fått följa med för provtagning.

01.11 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på E22 Tingstad. Enligt larmet ska en personbil ligga i diket. Polisen åkte till platsen och träffade på tre oskadda personer som inte ville berätta vem som kört bilen. Det finns ingen misstanke om brott.

01.35 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinkontroll på Nygårdsvägen i Linköping. Vid kontrollen uppstod en misstanke om att föraren kunde vara drogpåverkad. Mannen, i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drigrattfylleri. En passagerare, man i 25-årsåldern fick också följa med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott. Båda släpptes efter förhör.

05.22 SOS-larm till polisen om brand i byggnad på Kyrkogatan i Valdmearsvik. Visade sig vara skorstensbrand och ingen misstanke om brott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra