Karta som med röd fyrkant ramar in Stockholmsvägen, Norrköping, Ekkällan, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Stockholmsvägen, Norrköping, Ekkällan, Linköping, Östergötlands län

Under natten har polisens regionledningscentral hanterat 69 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits men 20 personer har omhändertagits för fylleri, narkotikapåverkan eller rattfylleri.

01:50 En polispatrull kontrollerade en man i 25-årsåldern på Stockholmsvägen i Norrköping. Han visade tecken på att vara narkotikapåverkad och medtogs för provtagning.

-

05:15 Polis tog emot samtal gällande en påverkad man i en lägenhet i området Ekkällan i Linköping. Mannen skulle agerat hotfullt och det uppstod misstanke om att vapen kunde finnas i lägenheten.

06:04 Polis hade kontakt med mannen i lägenheten. Han greps misstänkt för olaga hot, vapenbrott och ringa narkotikabrott.

Vid husrannsakan i lägenheten hittades ett vapen som visade sig vara obrukligt. Brottsrubriceringarna kvarstår tills vidare och han kommer att förhöras efter tillnyktring.

Mest läst av andra