Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Så var natten i Östergötlands län.

Norrköping, Silverringen, Haga, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har under natten hanterat ett 30-tal händelser. Ingen person har gripits misstänkt för något brott, eller omhändertagits för exempelvis fylleri.

01.25 Bråk, Norrköping
Polis larmades till Silverringen där en inringare hört ett högljutt bråk mellan två personer i en bostad. När patrullen kom till platsen visade sig läget vara lugnt, det var ett par som hade bråkat, men ingen misstanke om något brott. En man fick skjuts från platsen av polis.

02.28 Inbrott/stöld, Norrköping
Larm om att flera personer höll på att bryta sig in i en gymnasieskola i Haga, Norrköping. När polis kom till platsen var inga personer kvar, men en ruta var krossad och man kunde konstatera att någon varit inne i byggnaden. En brottsplatsundersökning har genomförts på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott i skola har upprättats. Det är i nuläget oklart vad gärningspersonerna kan ha fått med sig.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra