Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Norrköping, Åby, Motala, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 80-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits misstänkt för brott, se händelse sedan.

23.25 Brand, Norrköping
Polis larmades till Åby, Norrköping med anledning av en terrängbrand. Det ska ha brunnit i ett område på cirka 100 gånger 100 meter vid Pjältån. Ingen spridningsrisk till närliggande byggnader. Det finns ingen naturlig orsak till varför det börjat brinna och det går inte att utesluta att branden varit anlagd. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

01.06 Våld mot tjänsteman, Motala
Polis larmades till en krog i centrala Motala, där en ordningsvakt hamnat i bråk med en person. På plats kunde en man i 45-årsåldern gripas, misstänkt för våld mot tjänsteman. Han ska ha misshandlat en ordningsvakt med slag och sparkar, i samband med att ordningsvakten skulle göra ett ingripande. Ordningsvakten klarade sig utan allvarligare skador.

05.25 Hemfridsbrott, Norrköping
En kvinna boendes i centrala Norrköping kom hem och upptäckte att hon glömt att låsa ytterdörren. I hennes vardagsrum låg en okänd man och sov. Polis larmades till platsen. Mannen, som är i 35-årsåldern, omhändertogs för fylleri enligt Lob och är även misstänkt för hemfridsbrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra