Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Vimanshäll, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Vimanshäll, Linköping, Östergötlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits.

23.40 Polis stoppade ett fordon för kontroll i Vimanshäll, Linköping. Vid kontrollen uppstod misstanke om att föraren var påverkad och vid ingripandet uppstod tumult. Föraren av fordonet, en man i 20-årsåldern, greps misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning och våldsamt motstånd.

02.51 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en butikslokal i centrala Linköping. Någon eller några personer hade krossat en ruta och tagit sig in i butikens lokaler. Polisens initiala sökande efter gärningspersonerna blev resultatlöst. En anmälan om stöld har skrivits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra