Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Skäggetorp, Linköping, Söderstaden, Norrköping, Åby, Östergötlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23.02 Polisen larmades till en adress i Skäggetorp, Linköping, med anledning av en misshandel i en bostad. Polis åkte till platsen och en man i 25-årsåldern greps misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 20-årsåldern. Polisen har inga uppgifter om kvinnans skadeläge.

23.13 Polis larmades till en adress i Söderstaden, Norrköping, med anledning av en misshandel. Enligt larmet hade en man blivit huggen med ett tillhygge på överkroppen av en kvinna. Polis åkte till platsen och en kvinna i 30-årsåldern greps. Kvinnan är misstänkt för grov misshandel. Mannen fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter om mannen skadeläge. Polisen har spärrat av brottsplatsen i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

00.10 Polis larmades till Skäggetorp, Linköping med anledning av att en anmälare träffat på en ung kvinna som skall ha blivit utsatt för ett sexualbrott i en lägenhet i närheten. En person, en man i 20-årsåldern, greps. Se separat händelsenotis.
Ytterligare detaljer i ärendet kommer inte att lämnas av hänsyn till den pågående polisutredningen.

03.43 Polis larmades till Åby, Norrköping, med anledning av en misshandel. Polis åkte till platsen och en person som utsatts för misshandel påträffades. En stund senare anträffades tre misstänkta personer och dessa greps misstänkta för grov misshandel. De gripna är en man i 55-årsåldern, en kvinna i 50-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra