Karta som med röd fyrkant ramar in Linköping, Vallarondellen, Norrköping, Gamla Staden, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Linköping, Vallarondellen, Norrköping, Gamla Staden, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 120-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott under denna tid. 17 personer har omhändertagits för fylleri och andra ordningsstörningar.

01.17 Trafikolycka, Linköping
Polis och räddningstjänst larmades till Vallarondellen där en personbil med fyra drabbade låg på taket. Samtliga fick följa med ambulans till sjukhus, men ingen ska vara allvarligt skadad. Föraren kunde senare höras på sjukhus. Det är i nuläget oklart om något brott misstänks i samband med olyckan.

03.48 Rattfylleri, Norrköping
Polis stoppade en bilist i Gamla staden, Norrköping. Föraren misstänktes för rattfylleri och blåste så småningom 1,2 promille i polisens instrument på stationen. Han är därmed misstänkt för grovt rattfylleri.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra