Karta som med röd fyrkant ramar in Motala, Finspång, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Motala, Finspång, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 60-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits misstänkt för stöld, se händelse nedan.

01.44 Brand, Motala
Larm om brand i ett garage i Varamon, Motala. Vid 02.25 hade räddningstjänsten släckt branden men garaget ska vara rejält utbränt. En förundersökning om mordbrand har inletts, på grund av oklarheter kring hur branden har startat. Så fort räddningstjänsten är klara på platsen ska den spärras av i väntan på en teknisk undersökning.

03.18 Stöld/inbrott, Finspång
Inbrottslarmet gick på en pizzeria i Skedevi, Finspång. När polis kom till platsen 03.35 var ingen misstänkt gärningsperson kvar, men en trasig ruta kunde konstateras. En hundpatrull fick upp ett spår från brottsplatsen och polis kunde en stund senare gripa en misstänkt gärningsperson i sin bostad, inte långt därifrån. På sig hade han en mindre summa kontanter som tagits från pizzerians växelkassa. Den gripne är en man i 35-årsåldern.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra