Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går.

Motala, Linköping, Norrköping, Norra Promenaden, Skäggetorp, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat cirka 140 ärenden sedan klockan 22 i går kväll.

23.17 Misshandel, Motala
En person blev misshandlad av fyra andra på en snabbmatsrestaurang i Motala. Personen som misshandlades blev inte allvarligt skadad. De fyra misstänkta var kvar på platsen när polis kom dit, de är samtliga minderåriga och misstänkta för misshandel.

01.42 Våld mot tjänsteman, Linköping
En bussförare kontaktade polis sedan han hamnat i bråk med en passagerare. En misstänkt person ska sedan ha gripits av ordningsvakter. Ett bråk hade uppstått sedan passageraren tidigare under kvällen orsakat problem på bussen, när bussföraren nu försökte neka honom att åka med igen blev han först puttad i bröstet och sedan spottad i ansiktet. En man i 30-årsåldern är misstänkt för våld mot tjänsteman, förgripelse mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott innehav.

02.29 Misshandel, Norrköping
Personal på en nattöppen snabbmatsrestaurang på Norra Promenaden, Norrköping, slog larm om ett bråk mellan flera personer. När polis kom till platsen några minuter senare var bråket över, samtliga inblandade hördes. En målsägande ska ha fått ta emot sparkar mot kropp och huvud. Tre personer greps, samtliga män i 20-årsåldern, misstänkta för misshandel. Målsäganden, även han man i 20-årsåldern, lastades i ambulans och fördes till sjukhus.

04.26 Rån, Linköping
En person ska ha åkt svarttaxi från stan, men föraren ska ha kört till en annan adress än dit målsänganden skulle. Bilen ska i stället ha kört till Skäggetorp, där målsäganden uppger att han blivit utdragen ur bilen och rånad på mobil och plånbok. Polis har sökt av området där bilen ska ha stannat, bland annat med hundpatrull, men utan att hitta några misstänkta personer eller andra spår. Efter förhör blev målsäganden hemkörd.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra