Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Östergötland, Prästgatan, Norrköping, Trädgårdsgatan, Linköping, Östergötlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 150-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.04 Polis larmades till en restaurang på Prästgatan, Norrköping, på grund av bråk mellan ett flertal personer. Två grupperingar bråkade med varandra. Ett flertal polispatruller åkte till platsen. Fem personer omhändertogs och totalt 25 personer avvisades från platsen.

00.06 Polis larmades till Trädgårdsgatan, Linköping, där en kvinna blivit bestulen på sin mobiltelefon samt utsatt för ett sexuellt ofredande. När polis kom till platsen hade den misstänkte lämnat platsen i riktning mot centrum. Polisen har upprättat en anmälan om grov stöld samt sexuellt ofredande.

04.50 Polis larmades med anledning av att en person blivit rånad av tre personer i Ryd, Linköping. Mannen, som är i 20-årsåldern, blev nedtacklad och bestulen på sin mobiltelefon samt en plånbok innehållande bland annat bankkort och kontanter. Polisen har inlett en förundersökning gällande rån.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra