Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Östergötland, Norrköping, Östergötlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott.

01.52 Polisen larmades med anledning av ett bråk mellan en man och en kvinna på ett hotell i centrala Norrköping. Polis åkte till platsen och en man i 50-årsåldern greps misstänkt för misshandel. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget på kvinnan.

02.24 Polisen larmades med anledning av ett bråk utanför en restaurang i centrala Norrköping. Ordningsvakter hade gripit en man misstänkt för att ha misshandlat en annan man. Flera polispatruller beordrades till platsen. Den av ordningsvakterna gripne mannen sprang från platsen men hanns i kapp av polis. Mannen, som är i 45-årsåldern, med till polisstationen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Mannen misstänks för ringa misshandel, våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Villabrand i Olofsbo.

Falkenberg, Hallands län

Räddningstjänst och polis larmas till en villabrand. Villan är enligt uppgifter från SOS helt övertä...