Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Östergötland, Norrköping, Östergötlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. 13 personer har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning och sju personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott.

02.50 Polis och ambulans larmades till Klockartorpet, Norrköping, med anledning av en misshandel. En kvinna hade misshandlats av en man och en ordningsvakt hade omhändertagit mannen. Kvinnan hade skadats i en axel och fördes till sjukhus i ambulans. Mannen misstänkt för misshandel och en anmälan har skrivits. Mannen omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Villabrand i Olofsbo.

Falkenberg, Hallands län

Räddningstjänst och polis larmas till en villabrand. Villan är enligt uppgifter från SOS helt övertä...