Karta som med röd fyrkant ramar in Mjölby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Mjölby, Östergötlands län

Sedan midnatt har polisens regionledningscentral hanterat 79 ärenden gällande Östergötlands län. Natten har varit relativt stökig med flertalet rapporterade våldsbrott. En person har gripits misstänks för misshandel och tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

21:11 Polisen tog emot flera samtal om höga smällar i bostadsområdet Ryd. Flera patruller rörde sig i området strax efter ljuden hörts men anträffade ingen skadad person eller någon åverkan. Misstänkta starka fyrverkerier.

23:47 Polisen larmades till en lägenhet i Skänninge med anledning av bråk. En kvinna hade misshandlats av en man som hade lämnat adressen när polisen kom till platsen. Kvinnan fördes till sjukhus för kontroll av sina skador. Mannen greps strax efter midnatt i en annan lägenhet i Mjölby. Han misstänks ha misshandlat kvinnan som han har eller har haft en relation med.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra