Karta som med röd fyrkant ramar in Kallerstad, Linköping, Norrköping, Hageby, Råbergaleden, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går.

Kallerstad, Linköping, Norrköping, Hageby, Råbergaleden, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, misstänkt för misshandel.

22.36 Stöld/inbrott
Inbrottslarmet gick i en butik i Kallerstad, Linköping. Väktare hade lång framkörningstid så polis var först på plats. Konstaterat inbrott, men inga misstänkta gärningspersoner var kvar på platsen när polis kom dit. En förundersökning om grov stöld genom inbrott har upprättats och butiken har spärrats av. Oklart vad som är tillgripet. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras under dagen.

22.53 Misshandel, Norrköping                          
En polispatrull åkte in i någon form av misshandel i Hageby, Norrköping. Initialt var det rörigt och svårt att få klarhet i vad som hade hänt, en person hade en sårskada i huvudet som dock inte var allvarlig. Efter förhör på polisstation greps en man i 25-årsåldern, misstänkt för misshandel i relation. Målsägande är en kvinna i 35-årsåldern.

01.21 Olovlig körning, Linköping
Polis stoppade ett fordon på Råbergaleden. Föraren ville först inte stanna när polis gav tecken för det, det visade sig vara en 16-årig pojke som tagit sina föräldrars bil. Pojken kördes hem till sina föräldrar som informerades om händelsen, anmälningar om olovlig körning samt olovligt brukande upprättades.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra