Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Haga, Mjölby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Norrköping, Haga, Mjölby, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 55-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits

00.04 Stöld/inbrott, Norrköping
Polis larmades till Haga, Norrköping, där en person ringt in om ett pågående inbrott i ett källarutrymme. Polis åkte till platsen och fick där tag på den misstänkte gärningspersonen. Det är en man i 25-årsåldern som omhändertogs enligt Lob på grund av att han var påverkad, han är även misstänkt för stöld av en cykel och kommer att höras om detta när han nyktrat till.

02.33 Övrigt, Norrköping
En husägare i Norrköping vaknade och upptäckte flera främmande personer på sin tomt. Husägaren aktiverade då sitt larm vilket fick personerna att fly från platsen. Polis kallades dit och försökte spåra, men det finns i nuläget ingen misstänkt person. Målsäganden hade en ny BMW parkerad på sin uppfart.

03.07 Stöld/inbrott, Mjölby
Inbrottslarmet gick på en skola i Mjölby. En ruta var trasig på plats, utanför hittade man delar till en dator. Inga misstänkta personer var kvar på platsen. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra