Karta som med röd fyrkant ramar in Drottninggatan, Motala, Hantverkaregatan, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Drottninggatan, Motala, Hantverkaregatan, Norrköping, Östergötlands län

Under natten har polisen hanterat 23 ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits misstänkt för misshandel, se nedan.

00:20 SOS larmade räddningstjänst och polis till Drottninggatan i Motala med anledning av en brand. Flera personer har setts i anslutning till att det börjar brinna i en affärslokal på bottenvåningen av en fastighet. Branden kunde snabbt släckas av räddningstjänst och ingen person kom till skada. Polisen misstänkter att branden är anlagd och en anmälan om mordbrand är upprättad. Det finns ingen misstänkt. Brandplatsen har spärrats av och en teknisk undersökning kommer att ske.

Polisen har pratat med flertalet vittnen på plats men önskar komma i kontakt med flera personer som kan ha uppgifter att lämna om branden.

-

00:50 Polisen fick in larm om bråk i en lägenhet på Hantverkaregatan i Norrköping. På platsen greps en man i 35-årsåldern misstänkt för misshandel mot en kvinna i samma ålder. Kvinnan har inte behövt uppsöka akutsjukvård. Mannen anhölls av åklagare under natten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra