Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Ljura, Norrköping, Skärblacka, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Ljura, Norrköping, Skärblacka, Östergötlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Fyra personer har omhändertagits enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.

22.27 Polis larmades med anledning av ett rån mot en person i området Ljura, Norrköping. Tre maskerade personer hade rånat en person i tonåren på mobiltelefon, kontanter samt glasögon. Vid rånet ska tonåringen ha hotats med ett tillhygge och fått ta emot slag mot kropp och ansikte. Polisen har hållit förhör och en anmälan om rån. Ingen gärningsperson har ännu kunnat gripas i samband med händelsen.

00.42 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på länsväg 1153, Kullerstad, Skärblacka. Olyckan var en singelolycka där en personbil kört av vägen, voltat och blivit liggande på taket. En person ska, enligt uppgift, ha färdats i fordonet och skadats i en arm. Polisen skriver en anmälan för att utreda om något brott ligger bakom trafikolyckan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra