Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Fjärilsgatan, Smedby, Linköping, Stiglötsgatan, Skäggetorp, Ingelstad, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Norrköping, Fjärilsgatan, Smedby, Linköping, Stiglötsgatan, Skäggetorp, Ingelstad, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

03.23 Stöld/inbrott, Norrköping
Inbrottslarmet gick i en kontorsbyggnad på Fjärilsgatan i Smedby, Norrköping. På plats konstaterades inbrott genom en krossad fönster till en entrédörr. Polis har bland annat haft hundpatruller på plats för att spåra, men inte lyckats hitta någon misstänkt. Det är i skrivande stund okänt vad som har tillgripits, en anmälan om stöld genom inbrott i kontor har upprättats.

03.53 Kontroll, Linköping
Polis fick samtal från boende på Stiglötsgatan i Skäggetorp om personer som stod och lastade datorer och verktyg in i en bil. En patrull åkte till platsen för att göra en kontroll då inringaren trodde att det kunde röra sig om ett inbrott, men det visade sig vara en sen/tidig lägenhetsflytt. Polis kunde lämna platsen utan åtgärd.

05.08 Stöld/inbrott, Norrköping
En lastbilsförare ringde polisen från Ingelstad, efter att ha upptäckt att obehöriga tagit sig in på släpet till lastbilen under natten. Gods till okänt värde hade tillgripits. Lastbilen hade stått parkerad inne på ett låst/inhägnat område. Polis har varit på plats och hört föraren samt upprättat en anmälan om stöld.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra