Karta som med röd fyrkant ramar in Linköping, Larsgatan, Norrköping, Jursla, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Linköping, Larsgatan, Norrköping, Jursla, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 35-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits, två personer har omhändertagits för fylleri eller andra ordningsstörningar.

23.06 Rån, Linköping
En man i 35-åldern ska ha blivit rånad på St Larsgatan i centrala Linköping. Han hade där blivit påhoppad av flera för honom okända gärningsmän, blivit slagen i huvudet med ett tillhygge och blivit av med sin telefon och plånbok. Målsäganden fördes till US för att se över en sårskada i huvudet. En anmälan om rån har upprättats. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med vittnen som kan ha sett hela eller delar av händelsen.

05.37 Trafikolycka, Norrköping
En polisbil körde in i mitträcket på riksväg 55 i Jursla. Händelsen inträffade efter att man väjt för vilt som korsade vägen. Bilen hade lättare skador i fronten och fick bärgas, inga personskador.

Mest läst av andra