Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Linghem, Linköping, Krokek, Norrköping, Östergötlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Fem personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

00.04 Polis larmades med anledning av ett inbrott på en skola i Linghem, Linköping. Polis och väktare åkte till platsen. När polis kom fram konstaterades att det fanns brytmärken på en dörr och att någon varit inne i byggnaden. Ingen misstänkt fanns kvar på platsen och ingenting verkade ha stulits. Polisen har upprättat en anmälan om olaga intrång.

00.46 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en butik i Krokek, Norrköping. Polis åkte till platsen och tillsammans med väktare söktes lokalen igenom. En brottsplatsundersökning har genomförts och en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det är i nuläget oklart exakt vad som har stulits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra