Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Gamla Kalmarvägen, Slaka, Linköping, Rydsvägen, Östergötlands län

Under natten mot fredagen har polisen hanterat 60 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits för brott men två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

00:45 Polisen larmades till Gamla Kalmarvägen i Slaka, Linköping. En förare av en moped/cross/motorcykel hade kört så pass nära en förbipasserande att han körde emot hans arm. Polisen sökte efter föraren men utan resultat. En anmälan om smitning från trafikolycka är upprättad. Mannen som träffades på armen fick inga skador.

02:55 Polisen larmades till Rydsvägen i Linköping. En man vaknade av att okända personer befann sig i hans lägenhet. Mannen jagade ut dem från lägenheten och ingen kom till skada. Mannen tror att han kan ha glömt att låsa ytterdörren och att de tagit sig in genom den. Mannens nycklar saknas från lägenheten och en anmälan om hemfridsbrott och egenmäktigt förfarande är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra