Karta som med röd fyrkant ramar in Ektorpsgatan, Norrköping, Ågatan, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Ektorpsgatan, Norrköping, Ågatan, Linköping, Östergötlands län

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 58 ärendens som rör Östergötlands län. En person har gripits för misshandel, se nedan. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

-

02:11 SOS larmade räddningstjänst och polis till Ektorpsgatan i Norrköping med anledning av brand i en parkerad bil. Det visade sig att det inte brann i bilen men däremot hade en osläckt cigarett legat och pyrt och orsakat röken i bilen. Polisen lämnade och det finns ingen misstanke om brott.

-

03:55 En patrullerande polispatrull kontrollerade några personer på Ågatan i Linköping. Misstankar om att en misshandel hade skett uppstod. En man i 20-årsåldern greps misstänkt för misshandel och olaga hot. Han fördes till polisstationen för förhör.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra