Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Norrköping, Östergötlands län


Under natten mot onsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 42 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Nattens ärenden har uteslutande varit kontroller och rutinärenden.


-
Försök till mord tisdag kväll:
21:40 Polisen larmades till en lägenhet i centrala Norrköping med anledning av bråk i en lägenhet. Polisen anträffade en skadad man i lägenheten som fördes till sjukhus med ambulans. Mannen hade skador som såg ut att ha orsakats av ett vasst tillhygge. En man i 20-årsåldern greps på platsen. Mannen anhölls av åklagare efter förhör. Brottsrubriceringen är försök till mord. Eventuella frågor från media hänvisas till Åklagarmyndigheten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra