Karta som med röd fyrkant ramar in Stora Torget, Linköping, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Stora Torget, Linköping, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 66 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

03:43 Polis och ambulans åkte till Stora Torget i Linköping efter larm om en misshandel. En man i 35-årsåldern ska ha blivit slagen av tre andra personer. Polis på plats har tagit upp en anmälan om misshandel. Ingen person är gripen.

03:52 Polis larmades till Kuddby utanför Norrköping med anledning av ett inbrott. Tjuven eller tjuvarna ska ha tagit kontanter och tobak från en bostad. Patrull på plats har tagit upp en anmälan om stöld genom inbrott. Ingen person är i nuläget misstänkt.

04:29 Polis beordrades till centrala Norrköping efter larm om en stöld. En man i 65-årsåldern hade somnat på en bänk och när han vaknade var kontanter, bankkort och en telefon borta. Tre personer kontrollerades i samband med händelsen och en av dem, en man i 20-årsåldern, är nu misstänkt för stöld alternativt häleri.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra