Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Navestad, Norrköping, Linköping, Finspång, Östergötlands län

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 78 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har omhändertagits på grund av berusning.

22.23 Polis larmades med anledning av ett misstänt inbrott på en skola i Navestad, Norrköping. Inringare hade hört inbrottslarm och sett några ungdomar i anslutning till lokalerna. När polis kom fram fanns inga misstänkta personer kvar på platsen. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse samt olaga intrång.

23.56 Polisen larmades till området Ryd, Linköping. En kvinna hade blivit bestulen på sin moped av två för henne okända personer. En av gärningspersonerna hade kört emot kvinnan med cykel, prejat henne så att hon kört omkull, stulit hennes moped och därefter kört från platsen tillsammans med den andre. Polis åkte till platsen och andra platser i området för att söka efter mopeden samt de misstänkta dock utan resultat. Polisen har upprättat en anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel samt misshandel.

00.21 Polis larmades med anledning av ett inbrott på en idrottsanläggning i Finspång. Två obehöriga personer hade, genom kameralarm, setts befinna sig i lokalerna. Polis har varit på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det är oklart vad som har stulits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra