Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Skäggebyvägen, Finspång, Haga, Norrköping, Stadshuset, Mjölby, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

23.43 Polisen larmades till ett företag på Skäggebyvägen i Finspång med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, hade kastat en bromsklocka genom ett fönster. Det är oklart om något har stulits. Polisen har skrivit en anmälan om stöld genom inbrott.

04.27 Polisen larmades till en adress i området Haga, Norrköping, med anledning av ett misstänkt inbrott. Det visade sig att flera källarförråd var uppbrutna. Vad som har stulits är oklart. Polisen kommer att skriva en anmälan om stöld genom inbrott.

04.58 Polisen beordrades till stadshuset i Mjölby med anledning av ett inbrottslarm. En ruta på fastigheten hade krossats. Det oklart om något har stulits. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra