Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Skäggetorps Centrum, Kneippen, Norrköping, Västra Husby, Söderköpings Kommun, Östergötlands län

Sedan 22 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 83 ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits för brott, se nedan. Sju personer har omhändertagits för rattfylleri eller fylleri.

22:07 Polisen larmades till Skäggetorps centrum med anledning av ett bråk utomhus mellan en man och en kvinna. Enligt inringaren försökte kvinnan ta sig ifrån mannen som försökte hindra henne. Polisen fick kontakt med mannen och kvinnan. Mannen, som är i 45-årsåldern, greps misstänk för olaga tvång och misshandel (misshandeln ska ha skett vid ett tidigare tillfälle). Mannen misstänks också vara påverkad av narkotika. Kvinnan var inte fysiskt skadad.

-

00:42 Polisen larmades till en bilverkstad i Kneippen, Norrköping. Ett säkerhetsbolag hade fått in ett inbrottslarm från platsen och sett en man i övervakningskameran.

00:47 Polis var på plats och sökte igenom lokalen men ingen fanns kvar. Polis sökte efter gärningspersonen i området men ingen misstänkt anträffades. En garagedörr var uppbruten. I nuläget är det oklart om någonting saknas. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

-

05:50 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till länsväg 777 strax utanför Västra Husby, Söderköpings kommun. En bil hade kört av vägen och voltat. Föraren, en man i 25-årsåldern hade ont i överkroppen och fördes till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra