Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Ljungsbro, Linköping, Norrköping, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Daniel Söderqvist.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:57 Polis beordrades till en adress till Ljungsbro, Linköping, med anledning av ett inbrott i ett uthus på en trädgårdstomt. Inringaren hade vaknat av att denne hörde att någon bröt sig in i uthuset. Flera polispatruller involverades i ärendet och en misstänkt gärningsperson kunde lokaliseras av polisen. Den misstänkte är en man i 30-årsåldern. Han var berusad och fick följa med patrullen för tillnyktring. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott.

05:51 Polis larmades till ett flerfamiljshus i centrala Norrköping med anledning av ett källarinbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i källaren och tillgripit gods. Vad som har stulits är i nuläget oklart. I nuläget finns det ingen misstänkt för inbrottet. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att upprättas.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra