Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Skarphagen, Norrköping, Storgatan, Linköping, Östergötlands län

Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 49 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har omhändertagits för fylleri.

-

03:30 Polisen larmades till ett apotek i området Skarphagen i Norrköping. En väktare hade fått in ett inbrottslarm och hade upptäckt en krossad ruta i entrédörren. Troligtvis har läkemedel tillgripits, oklar mängd. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt. En utredning om stöld genom inbrott är upprättad.

-

02:26 Polisen larmades till ett varuhus på Storgatan i Linköping med anledning av att väktare hade fått in ett inbrottslarm. Någon hade krossat en ruta till ett skyltfönster och möjligen stulit skyltade produkter. Ett fordon ska av vittnen setts lämna platsen. Polisen har sökt efter bilen men utan resultat. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra