Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Åtvidaberg, Skäggetorp, Linköping, Nygårdsskolan, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:04 Polis larmades till en bostad utanför Åtvidaberg med anledning av ett bråk. En man hade misshandlat en kvinna han har en relation med. Polis åkte till platsen och den misstänkte gärningsmannen greps. Den gripne, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för misshandel. Under lördagsmorgonen anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. Polisens presstjänst har inga uppgifter om kvinnans skadeläge.

23:59 Polis larmades till Skäggetorp, Linköping, med anledning av ett personrån. Flera gärningspersoner hade rånat en man, som är i 25-årsåldern, på hans tillhörigheter. I samband med rånet ska mannen ha blivit utsatt för våld. Polisens presstjänst har inga uppgifter om mannens skadeläge. Flera polispatruller involverades i ärendet, bland annat hundpatrull, men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. En förundersökning gällande rån har inletts, det finns ingen misstänkt för brottet. Rånet ska ha inträffat i närheten av, eller vid, Nygårdsskolan. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i stadsdelen Skäggetorp under natten. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra