Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Finspång, Mantorp, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har under natten hanterat ett 50-tal ärenden. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits (se nedan). En person har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

23.34 Polis larmades till en adress i Finspång på grund av en misshandel. När polis kom till platsen påträffades en skadad kvinna, hon fördes till sjukhus i ambulans. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande skadeläget. En man greps på platsen, misstänkt för grov misshandel.

01.41 Polis larmades med anledning av ett misstänkt pågående inbrott på en bensinstation i Mantorp. Ett larm hade utlöst och väktare åkte mot platsen. På plats upptäcktes att en ruta krossats men ingen person fanns i eller omkring byggnaden. Polisen har upprättat en anmälan gällande inbrottet och en brottsplatsundersökning har utförts. Det är i nuläget oklart om någonting har stulits.

05.44 Polis larmades med anledning av ett misstänkt pågående inbrott i en butikslokal i centrala Norrköping. När polis kom till platsen konstaterades att en ruta krossats men ingen person fanns i eller omkring byggnaden. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning har utförts. Det är oklart vad som har stulits vid inbrottet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra