Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Timmermansgatan, Hageby, Bäckgatan, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner Thomas Agnevik samt Johnny Gustavsson och till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Norrköping, Timmermansgatan, Hageby, Bäckgatan, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden mellan 22:00 och 07:00 som rör Östergötlands län. Ingen har gripits.

I övrigt har polisen utfört ett antal fordonskontroller och hanterat viltolyckor utan personskador med hjort och rådjur. Dessutom har vi utan framgång försökt utreda ett fall av misshandel i Norrköping. Målsägaren var inte intresserad av att medverka.

Skadegörelse på polisbil

22:05 En polispatrull  fick ett däck på sin bil sönderskuret på Timmermansgatan i Hageby. Bilen bärgades från platsen. Patrullen gör en anmälan om blåljussabotage.

Bilbrand i Hageby

03:46 Polis och räddningstjänst kallades till Bäckgatan i Hageby där två bilar brann. Inga misstänkta personer fanns kvar på platsen. Polisen misstänker att branden var anlagd och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Mest läst av andra