Karta som med röd fyrkant ramar in Malmslätt, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Johnny Gustavsson samt Thomas Agnevik. Vi finns på plats till 15:00.

Malmslätt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 90-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Vi har under natten hanterat ett antal fyllerier samt  rattfyllor. I övrigt har patrullerna utfört standardmässiga fordonskontroller.

Stöld från äldre personer

19:34 Ett äldre par i centrala Malmslätt fick ett samtal från en person som utgav sig för att ringa från banken. De skulle senare under dagen skicka en person för att ”hjälpa” till med något konstigt som skett med parets konto.  

Den misstänkta personen kom hem till paret  och lyckades på falska grunder lura till sig koden till kontot. Dessutom lyckades  personen få med sig guldföremål från parets lägenhet.

Vi är tacksamma för alla upplysningar vi kan få i detta ärende. Ring 114 14 för tips eller använd länken till webbformuläret.

Polisen skrev en  anmälan om kortbedrägeri och åldringsbrott .

Mest läst av andra