Sammanfattning natt Media om mord: Vanliga pressnumret. Övriga samtal  0105665939

Lambohov, Österbymo, Ydregatan, Norrköping, Trädgårdsgatan, Motala, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 35-tal ärenden som rör Östergötlands län. 3 har gripits. En person har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

"En man har avlidit av skottskador i Lambohov" se separat notis. 

Inbrott i Österbymo.

22:50 En person uppmärksammade ett pågående inbrott Ydregatan i Östebymo. Två misstänkta gärningsmän såg stjäla däck från ett företag. Polis åkte till platsen och kunde med hjälp av vittnesuppgifter lokalisera de misstänkta personerna bil i området. Polisen fann dessutom de två personerna i bilen.

Personerna greps som misstänkta för stöld.

Glaskrossning i Norrköping.

23:43 Polisen informerades om en pågående glaskrossning på Trädgårdsgatan i Norrköping. Vi åkte dit med flera patruller och kunde notera att en restaurang hade drabbats. I närområdet kunde en patrull lokalisera en person som stämde in på vittnesuppgifter rörande klädsel.

Den misstänkta personen, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för stöld genom inbrott.

Bilbrand i Motala. 

04:00 En bil hade börjat brinna under färd mitt på Motala-bron. Polis och räddningstjänst larmades. Alla personerna hade kommit ur bilen utan att skadas.

Patrullen misstänkte inte något brott och 05:19 var bilen bärgad från platsen och trafiken kunde flyta på som vanligt.

Inbrott på frisörsalong i Norrköping.

00:39 (OBS fel tid, ska vara 06:26) Flera personer hade noterat ett pågående inbrott i en frisörsalong på Drottninggatan i Norrköping. En person gjorde ett envarsingripande. Med det menas att som privatperson gripa en misstänkt gärningsperson under pågående brottslighet. Mannen lyckades hålla fast den misstänkta gärningspersonen till en polispatrull kom till platsen och grep den misstänkta personen, en man i 35-årsåldern.

Mannen är nu misstänkt för stöld genom inbrott.

a vara 06:26

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra