Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Johnny Gustavsson och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Is

Vasastaden, Timmermansgatan, Apotekaregatan, Linköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 30-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits och två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Den här kvällen har varit utan större händelser eller våldsbrott som kommit till polisens kännedom.

Misstänkt narkotikabrott i Vasastaden

22:03 En patrull bestämmer sig för att göra en personkontroll på Timmermansgatan. Under kontrollen uppstår misstanke om narkotikabrott. Personen får följa med för kroppskontroll och en husrannsakan genomförs.

Mannen, som är i 20-årsåldern, blir misstänkt för narkotikabrott.

Brandlarm utan eld

23:01 Polis och räddningstjänst kallades till en misstänkt brand på Apotekaregatan i Linköping. Ingen brand hittades men delar av centrum var tillfälligt strömlöst av okänd anledning. Det förde med sig ett antal automatbrandlarm som inte var skarpa

Kontroll av moped

23:58 En patrull kontrollerar en mopedförare. Han säger att det stämmer att han kör moppen. Men att den är lånad av en person utan namn som tidigare köpt den.

Patrullen finner detta som märkligt och beslagtar moppen samt skriver en anmälan om misstänkt häleri.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra