Karta som med röd fyrkant ramar in Gamla Övägen, Norrköping, Bergslagstorget, Finspång, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Johnny Gustavsson och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Gamla Övägen, Norrköping, Bergslagstorget, Finspång, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 55-tal ärenden som rör Östergötlands län. Tre har gripits. En person har omhändertagits för fylleri.

Patrullerna har under natten hanterat bland annat viltolyckor, tillfälligt försvunna personer, djur i bil, mindre narkotikabrott samt fylleri.

Bilinbrott upptäcktes.

04:15 Polisen kallades till ett pågående inbrott i bilar på Gamla övägen i Norrköping.  Tre maskerade personener varav en med tillhygge i handen fanns på platsen. Patrullerna kunde lokalisera tre personer på olika platser i närområdet, samtliga påverkade i den grad att tillnyktring krävdes. Med hjälp av polishund kunde kastade föremål som hade med inbrottet att göra hittas.

Polisen har inlett en förundersökning om stöld genom inbrott i bil rörande alla tre männen som är i 25-årsåldern.

Brand på Torget.

04:48 En brand utbröt på Bergslagstorget i Finspång. Det var en grillkiosk som brann av okänd anledning. 

05:32 Branden släckt och ägaren informerad. Det är ännu oklart hur skadad kiosken blev.

Inga kända personskador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra