Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Tornby, Linköping, Motala, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:59 Polisen larmades till en byggarbetsplats i Tornby, Linköping, med anledning av ett stöldförsök. En inringare hade noterat två obehöriga personer som befann sig inne på byggarbetsplatsen. Personerna ska sedan ha lämnat platsen. Flera polispatruller beordrades till platsen. Ingen gärningsperson har påträffats och inget ska ha stulits. En anmälan om försök till stöld genom inbrott har skrivits, det finns ingen misstänkt för brottet.

02:01 Polisen larmades till en adress i Råssnäs, Motala, med anledning av en misstänkt katalysatorstöld. Inringaren hade noterat flera personer som såg ut att stjäla katalysatorn från en parkerad bil. När inringaren konfronterade personerna ska dessa ha lämnat platsen. Stölden fullbordades aldrig, en anmälan om försök till stöld har upprättats. Det finns ingen frihetsberövad i ärendet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra