Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Ringgatan, Skänninge, Mjölby, Navestad, Norrköping, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:46 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Ringgatan i Skänninge, Mjölby. Det var ett sopkärl utomhus som brann. Polis åkte till platsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

03:36 Polisen larmades till en adress i Navestad, Norrköping, med anledning av ett SOS-larm gällande en brand. Flera polispatruller åkte till platsen. Tre bilar brann, dessa bilar stod parkerade utomhus i anslutning till en garagelänga. Bilarna ska ha blivit kraftigt skadade. En förundersökning gällande mordbrand inleddes. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Brandplatsen spärrades av, en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras när det är möjligt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra