Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Ekholmen, Linköping, Tunnbindaregatan, Norrköping, Boden, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:44 Polisen larmades till en lägenhet i Ekholmen i Linköping med anledning av ett bråk. Polis åkte till platsen. En man misstänks för att ha misshandlat en annan man med ett tillhygge. Männen är inte obekanta med varandra sedan tidigare. Mannen greps misstänkt för grov misshandel. Den drabbade mannen fördes till sjukhus, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Den gripne mannen är i 40-årsåldern, den drabbade mannen är i 35-årsåldern. Polispatrullen har fotodokumenterat brottsplatsen samt tagit tillhygget i beslag.

05:03 En polispatrull befann sig vid Tunnbindaregatan i Norrköping när polispatrullen upptäckte ett misstänkt inbrott i en bod. Någon, eller några, har brutit sig in i boden. Det är oklart om något har stulits från boden. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra