Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Kanalgatan, Lindö, Norrköping, Österbymo, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av polisens verksamhet sedan midnatt.

Östergötland, Kanalgatan, Lindö, Norrköping, Österbymo, Östergötlands län

07.00 polisen har sedan midantt hanterat ett tjugotal ärenden i polisområde Östergötland. Huvuddelen av dessa ärenden är egeninitierade kontroller av olika slag, som inte har resulterat i några brottsmisstankar.

00.02 en polispatrull stoppade en bilist för en kontroll på kanalgatan i Lindö. Vid kontrollen uppstod en misstanke om narkotikabrott eget bruk och innehav. En man i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för  ringa narkotikabrott. Två andra män i 20-årsåldern misstänks för narktotikabrott genom innehav av narkotika.

01.01 en polispatrull stoppade en buss för en kontroll vid resecentrum i Norrköping. Vid kontroll av en passagerare uppstod en misstanke om ringa narkotikabrott. Det var en man i 40-årsåldern som var så kraftigt påverkad att han omhändertogs för tillnyktring. Han misstänks för ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen eftersom det vid en visitation påträffades en kniv i hans kläder.

05.13 viltolycka länsväg 134 Hackeryd Österbymo. En bilst krockade med en älg. Inga personskador. Älgen avlivades på olycksplatsen.

Inga andra allvarligare brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

Mest läst av andra