Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Mullsjö, Tidaholm, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Polisens verksamhet i sammanfattning från midnatt.

Norrköping, Mullsjö, Tidaholm, Östergötlands län

06.40 Polisen i regionen har sedan midnatt hittills hanterat ett 60-tal ärenden. Totalt har fem personer frihetsberövats, av dessa har en omhändertagits för fylleri i Norrköping och fyra tagits med för provtagning efter misstanke om drograttfylleri eller rattfylleri efter att de blåst positivt i polisens sållningsinstrument.

01.14 Polisen larmades med anledning av att en personbil kördes vingligt och okontrollerat på riksväg 26 i Mullsjö. Flera polispatruller beordrades ut. Fordonet fortsatte söderut och polispatruller från region väst kontaktas för att hjälpa till att få stopp på fordonet. Vid en rondell söder om Tidaholm körde fordonet av vägen och flera personer sågs springa från bilen. Samtliga personer stoppades och kontrollerades.

Föraren av fordonet, en man i 20-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri och togs med för provtagning och vidare utredningsåtgärder.

Föraren misstänks i nuläget för drograttfylleri, olovlig körning, vårdslöshet i trafik, ringa narkotikabrott samt framkallande av fara för annan.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra