Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Navestad, Norrköping, Spelmansgatan, Lindåkersgatan, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 105 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:16 Polisen larmades till Navestad i Norrköping med anledning av en misshandel. En man i 20-årsåldern hade blivit misshandlad av en gärningsperson. I samband med misshandeln ska ett tillhygge ha använts. Misshandeln ska ha inträffat utomhus på Spelmansgatan. Händelsen rubriceras som grov misshandel, det finns ingen gripen i ärendet. Den drabbade mannen var inte i behov av akut sjukvård.

03:23 Polisen larmades till Lindåkersgatan i Norrköping med anledning av en pågående bildelsstöld. En person bevittnade en misstänkt katalysatorstöld från en parkerad bil och larmade polisen. När polis kom till platsen påträffades två misstänkta gärningspersoner som greps. Händelsen rubriceras som stöld alternativt försök till stöld. De gripna är en man i 40-årsåldern och en kvinna i 70-årsåldern.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra