Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Norra Promenaden, Norrköping, Östergötlands län

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott.

00.43 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en butik på Norra promenaden, Norrköping. En ruta hade krossats till butiken och ett larm hade löst ut. Polis åkte till platsen och konstaterade att ett inbrott skett. Polisen utreder händelsen som stöld genom inbrott. Bland det stulna godset finns tobaksvaror.

04.21 Polis stoppade ett fordon för kontroll på Norra promenaden, Norrköping. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 40-årsåldern, inte hade något körkort och han blåste positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Vid kontroll i fordonet hittades misstänkt stöldgods i form av gräsklippare. Mannen togs med till polisstationen för vidare utredningsåtgärder. Mannen är misstänkt för rattfylleri, grov olovlig körning samt stöld.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat viltolyckor och berusade personer, hanterat larm om bråk och kontrollerat fordon. Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra